katt mjau svans

30 juni 2008
av erika
Kommentering avstängd

kategorier: stan

På väg.

Imorse gick jag upp 07.00 för att hinna duscha och packa lite innan jag skulle vara på nagelsalongen 09.00. Agnes var jätteduktig och jag blev nöjd med resultatet. Sedan begav jag mig hem för att tillsammans med Thed packa dom sista sakerna till semestern. Efter ett stop i Södertälje någon timme senare är packningen helt komplett och vi är äntligen påväg.

Vi kommer strax att passera Nyköping och regnet har öst ner ända sen vi åkte hemifrån, varför just idag!?

Jag får helt enkelt tröstäta pistalenötter och hoppas på bättre väder.

Juste, jag måste ju berätta om gårdagen, för igår kände jag något som jag inte känt på mycket länge. Jag kände modersinstinkt! Vi var på middag hemma hos Theds faster där även Theds kusin var, Millan och hennes man Micke, dessutom hade dom med sig sina söta barn Pontus och Freja. Freja är nog bara 5-6 månader och helt otroligt söt. Plötsligt får jag Freja i faminen och känner mig otroligt lycklig. Det var helt fantastiskt.

Nu: Matpaus (tonfiskbaguett och cola).

28 juni 2008
av erika
Kommentering avstängd

kategorier: stan

Jag ska bli moster!

Jag har bara haft bra upplevelser när jag gått till frisören dom senaste åren. Brukar klippa mig hos duktiga elever på style education och blir alltid lika nöjd. Igår var jag dock på hårakademin på valhallavägen och blev inte alls lika nöjd. Jag skulle slinga mitt hår och klippa det lite. Resultatet blev till att börja med 100 gånger ljusare än vad jag tänkt från början och det hade väl vart helt okej om det blev ljust på ett fint vis och inte gult, som det är nu. Jag måste åka till åhlens city efter jobbet och köpa produkter så jag kan styraupp detta. För ju mer jag tittar mig i spegeln, ju mer känner jag att det ser helt galet fel ut.

Efter frisörbesöket träffade jag min söta syster på hennes jobb. Vi satt ner och fikade och pratade mest om graviditet och bebisar, mycket trevligt. Nu vet ala om det så nu kan jag skriva det här: min syster är med barn och jag ska bli moster, det är verkligen helt fantastiskt!

Idag ska vi försöka hinna med att inandla det sista inför vår semester, dessutom skall jag få mobilt bredband så jag kan blogga från vår semester, känns lyxigt.

Nu ska jag väcka Thed och sen ska jag bege mig till jobbet.

25 juni 2008
av erika
Kommentering avstängd

kategorier: stan

Det prefekta todo-blocket.

Löper verkligen hankattar? Med löper menar jag att dom konstant ger ifrån sig ett gnälligt ljud? Caspar har gnällt konstant i snart 2 dygn och jag börjar överväga att köra honom till en veterinär för kastrering. Det här gnällandet påverkar inte bara mig och Thed, utan även vår andra katt, Tuva. Hon blir extremt överenergisk och biter på precis allting. Är det här verkligen normalt?

Till något helt annat.

I eftermiddag ska Thed bege sig till Knivsta för att hämta hem våran bil. Det innbär att vi kommer ha en bil på vår semester, vilket känns väldigt befriande. Igår pratade vi dessutom om att köpa 2 st endagarsbiljetter till Arvikafestivalen. Tyger, kläder och livespelningar, låter som en toppensemester tycker jag. Vi får se hur det blir.

Jag själv skall i eftermiddag fortsätta jakten på det perfekta todo-blocket. Jag har hittills letat på Akademiebokhandeln, Swanströms, Åhlens city utan att hitta något. Hur svårt skall det vara att hitta ett snyggt och litet block?! Det enda som tycks finnas är en massa kalendrar för 08/09, vem går och köper en kalender när halva året redan gått? Vem kommer på efter ett halvår att ”nu måste jag nog börja planera mitt år 2008″? Snälla, ge mig tips på någon butik i Stockholm som säljer fina block.

Nu: frukost.

24 juni 2008
av erika
Kommentering avstängd

kategorier: stan

Vardag och lite annat.

Tisdag morgon, nu börjar en ny arbetsvecka. Om ungefär en timme är det dags att bege sig till jobbet. Mitt jobb går just nu ut på att försöka mätta shoppingtokiga kunder med ny heminredning samt få dom att förstå att det faktiskt är rea. Och när det är rea köper man inte bara ett underlakan, nej, man passar på att köpa 5 st när det ändå är så billigt. För man kan ju aldrig veta när man behöver ett underlakan till.

Juste, Thed har köpt en bil också! En vit rallybil som han eventuellt skall hämta idag, om allt går enligt planerna. Detta innebär att jag idag tar tåget/bussen till jobbet istället för min fina ciao. Jag kanske är paranoid som inte vågar låta min ciao stå fastlåst en natt i ett lugnt centrum? Nu blir det så i allafall och jag hoppas verkligen att jag blir hämtad i en vit rallybil efter jobbet och slipper åka tåg/buss hem igen.

För det västa som finns är att åka kollektivt i den här staden, det är faktiskt helt outhärdligt! Till att börja med kostar det vansinnigt mycket pengar och vad får man för det? Föräldrar som inte har någon koll på sina ouppfostrade och skrikiga ungar, absolut ingen sittplats, 3-4 smällar under en resa med byten eftersom att folk alltid tränger sig, stress. Allt detta för bara 40kr enkelresa eller alt 700kr per månad. Vansinne!

Till något roligt istället. Jag har hittat världens finaste spelkonsoll, en nintendo ds lite i rosa! Jag bara måste ha det, för vet ni vad? Det finns en massa djurspel till, tex nintendodogs, cats, dogs osv. En massa gulliga spel med en massa gulliga djur i som man spelar på en jättesöt rosa konsoll, kan det bli bättre? jag tror inte det. Nu tycker ni säkert att jag är helt efter som inte förns precis nu upptäckt denna konsoll, men grejen är den att jag velat ha dom här spelen väldigt länge men att det inte funnits någon rosa konsoll så vitt jag vet, så helt efter är jag inte, bara väldigt kräsen.

Nu är det dags för lite frukost och mitt nya cocosté som jag inhandlade på kinabutiken igår.

michael kors rea jordan skor beats hörlurar moncler jacka dam nike air force dam louis vuitton neverfull mm barbour jacka air max thea canada goose dam nike free 5.0 dam nike air max thea oakley glasögon louboutin sverige louboutin skor nike air max 90 nike roshe one dam nike roshe nm flyknit moncler väst polo skjorta adidas sneakers air max tavas louis vuitton sverige